Γιατί να διαλέξω φωτιστικά LED Techlumen;

1. Τα φωτιστικά LED Techlumen έχουν εξαιρετικά μεγαλύτερη απόδοση από τα συμβατικά φωτιστικά ή τα άλλα φωτιστικά LED.

 Κύρια σχεδιαστική παράμετρος για τα φωτιστικά που παράγουμε είναι η εκμετάλλευση της μέγιστης απόδοσης ανά watt των LED chip που χρησιμοποιούμε.
    
α. Επιλέγουμε τα κορυφαία σε απόδοση LED chip που παράγονται στην παγκόσμια αγορά.

β. Τα LED των φωτιστικών Techlumen οδηγούνται σε χαμηλά watt. Υπάρχουν κατασκευαστές που λειτουργούν τα LED, για παράδειγμα στα 200watt με χαμηλή απόδοση ανά Watt. Τα ίδια LED στα φωτιστικά Techlumen λειτουργούν στα 70watt και αποδίδουν εξαιρετικά περισσότερα lumens/watt.

Ταυτόχρονα έχουν σημαντικά μικρότερη πτώση της απόδοσης στον χρόνο. Τα φωτιστικά LED Techlumen έχουν δείκτη L80B10 > 100000h, δηλαδή το 90% των φωτιστικών θα διατηρήσουν φωτεινότητα >80% της αρχικής μετά από 100000h λειτουργίας.

γ. Ο σχεδιασμός των φωτιστικών Techlumen διασφαλίζει την άριστη ψύξη των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και την χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας τους ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία λειτουργίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση του φωτιστικού και η διάρκεια ζωής του.

δ. Τα οπτικά των φωτιστικών έχουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα και δεν επιτρέπουν σημαντικές απώλειες της φωτεινής ενέργειας που αποδίδεται τελικά.

ε. Οι μετασχηματιστές των φωτιστικών Techlumen έχουν υψηλή απόδοση και χαμηλές απώλειες ενέργειας. Επίσης έχουν μικρή διακύμανση στην ένταση του ρεύματος που παρέχουν στα LED, ώστε να μεγιστοποιούν την τελική απόδοση του φωτιστικού.


2. Τα φωτιστικά LED Techlumen δεν κουράζουν το μάτι

Τα ηλεκτρονικά μέρη των φωτιστικών που παράγουμε παρέχουν εξαιρετικά σταθερό ρεύμα στην φωτεινή πηγή, ώστε να αποφεύγεται το τρεμοπαίξιμο του φωτός - flickering.
Είναι εύκολο να διαπιστωθεί η ύπαρξη flickering ενός φωτιστικού. Η χρήση μιας κάμερας παλαιάς τεχνολογίας, με χαμηλό frame rate, κάνει άμεσα αντιληπτό το τρεμοπαίξιμο του φωτός στην οθόνη.

Αυτό δεν είναι αντιληπτό με γυμνό μάτι, παρόλα αυτά κουράζει τον χρήστη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα φωτιστικά LED Techlumen δεν τρεμοπαίζουν ούτε στην οθόνη.

 

3. Τα φωτιστικά LED Techlumen έχουν υψηλή αξιοπιστία - αντέχουν στον χρόνο.

Η ποιότητα των φωτιστικών που παράγουμε διασφαλίζει την αντοχή τους στον χρόνο.
Κάθε φωτιστικό έχει τον δικό του μοναδικό σειριακό αριθμό.  Γνωρίζουμε πότε έχει παραχθει κάθε φωτιστικό, ποια είναι τα ηλεκτρονικά και μηχανικά του μέρη. Με αυτόν τον τρόπο ελέγχουμε στον χρόνο την συμπεριφορά του κάθε μοντέλου και προβαίνουμε αν χρειαστεί στις απαραίτητες βελτιώσεις.
Τα τελευταία 5 χρόνια το ποσοστό βλαβών είναι μικρότερο από 0,3%.

4. Συνοδεύονται από πραγματική εγγύηση.

Όλα τα φωτιστικά LED Techlumen διαθέτουν εγγύηση τουλάχιστον 5 ετών. Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη για όλα τα φωτιστικά που έχει κατασκευάσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τ:+30 2310 798 335
F:+30 2310 799 868

[email protected]

Ακολουθήστε μας

Η εταιρεία μας

Ο όμιλός μας ιδρύθηκε το 1974. Κύριο αντικείμενο ήταν οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και η παραγωγή φωτιστικών σωμάτων, οικιακών και Μάθετε περισσότερα...

  • ΕΝ 60598-1

  • ΕΝ 13032.01

  • EN 61439-1:2009

  • EN 61543:1995

Συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

Συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

Τα προϊόντα Techlumen συμμορφώνονται με τα ακόλουθα ευρωπαϊκά πρότυπα

wrwertwert