Λίγα λόγια για την εταιρεία

tsiolakis construction

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1974. Κύριο αντικείμενο ήταν οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και η παραγωγή φωτιστικών σωμάτων, οικιακών και βιομηχανικών. Με τον διακριτικό τίτλο "Tsiolakis Line & Light" ανέπτυξε πολλά καινοτόμα φωτιστικά για την εποχή, κατέκτησε βραβεία σχεδιασμού και απέκτησε σημαντικό τμήμα της αγοράς στον γραμμικό φωτισμό φθορίου και στον οικιακό φωτισμό. Προσέφερε πρώτη στην ελληνική αγορά το ηλεκτρονικό ballast κατασκευής της, που αύξανε την οικονομία κατανάλωσης και βελτίωνε την αξιοπιστία των φωτιστικών.

Την δεκαετία του 1990 επέκτεινε τις δραστηριότητές της παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Σταθμός ήταν η ανάληψη του έργου αναβάθμισης της εταιρικής εικόνας των πρατηρίων της ΕΚΟ στην περιοχή της Β. Ελλάδος. Παράλληλα κατασκεύασε φωτιστικά στεγάστρου με λαμπτήρες HQI που αποτέλεσαν standard στην αγορά.

Από τις αρχές του 2000 προσέθεσε το τμήμα κτιριακών κατασκευών, αναλαμβάνοντας την μελέτη και κατασκευή ή ανακαίνιση βιομηχανικών κτηρίων, κατοικιών, πρατηρίων υγρών καυσίμων και λοιπών ειδικών κτηρίων, αναλαμβάνοντας πολλά και σημαντικά ιδιωτικά έργα, συνεργαζόμενη με σημαντικές εταιρείες, όπως η LIDL, η BP και η Jetoil.

Παράλληλα μετέφερε την έδρα της στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης, συνολικού εμβαδού 2000 τ.μ..

Υιοθέτησε συστήματα διασφάλισης ποιότητας και επένδυσε στην συνεχή επιμόρφωση των εργαζομένων, διακρίνοντας πώς το συγκριτικό της πλεονέκτημα πρέπει να είναι και θα είναι η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει.

Σταθμός στην νέα δεκαετία ήταν η ανάληψη του έργου Brand Remediation (ανάπλασης) όλων των πρατηρίων υγρών καυσίμων του δικτύου της Shell (Coral) στην Ελλάδα, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2012. Στα πλαίσια του προγράμματος ανέπτυξε και εγκατέστησε σε όλο το δίκτυο σήματα τιμών φωτιζόμενα με τεχνολογία LED

Μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.tsiolakis.gr.

Techlumen Evolution

Προφίλ Εταιρείας

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τ:+30 2310 798 335
F:+30 2310 799 868

[email protected]

Ακολουθήστε μας

Η εταιρεία μας

Ο όμιλός μας ιδρύθηκε το 1974. Κύριο αντικείμενο ήταν οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και η παραγωγή φωτιστικών σωμάτων, οικιακών και Μάθετε περισσότερα...

  • ΕΝ 60598-1

  • ΕΝ 13032.01

  • EN 61439-1:2009

  • EN 61543:1995

Συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

Συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

Τα προϊόντα Techlumen συμμορφώνονται με τα ακόλουθα ευρωπαϊκά πρότυπα

wrwertwert