Μάθετε για τα Techlumen

All about Techlumen

Η επαφή με τους χρήστες των εγκαταστάσεων και των προϊόντων που κατασκευάσαμε, η γνώση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, καθώς και η ανάδειξη της ενεργειακής απόδοσης ως μέγιστο ζητούμενο της εποχής, γέννησε τα Techlumen.

Τα Τechlumen είναι φωτιστικά τεχνολογίας LED, που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και έχουν αξιοσημείωτη ποιότητα κατασκευής.

Επιπλέον ακολουθούν την αιχμή της τεχνολογίας και αναβαθμίζουν τακτά τις εκδόσεις τους με τα πλέον καινοτόμα, αποδοτικά και αξιόπιστα εξαρτήματα.

Το ζητούμενο της εποχής μας είναι η ενεργειακή απόδοση. Στον τομέα του φωτισμού η τεχνολογία που εξασφαλίζει την εξοικονόμηση ενέργειας είναι το LED. Δεν είναι όμως όλα τα φωτιστικά LED ίδια. Στην αγορά υπάρχει πληθώρα προϊόντων χαμηλού κόστος, που διαφημίζουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά τα οποία στην πράξη διαψεύδονται. Επίσης υπάρχουν λίγα τα οποία προσφέρουν πραγματικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά με υψηλότατο κόστος. Το κενό μεταξύ των δυο αυτών περιπτώσεων επιδιώκουν να καλύψουν τα Τechlumen, που παράγονται στην Ελλάδα από την Tsiolakis Construction.

Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή των μοντέλων που σχεδιάζουμε και παράγουμε είναι η εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής. Σήμερα παράγουμε πλέον φωτιστικά σώματα με απόδοση που υπερβαίνει τα 200lm/W διατηρώντας την 5ετή εγγύηση.

Χρησιμοποιώντας επώνυμα LED chip της Bridgelux και της Tridonic, με 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, και drivers της Meanwell και της  Tridonic, εξαιρετικά σχεδιασμένη ψύκτρα και λοιπά μέρη, ελεγμένα επί μήνες στα εργαστήρια μας τα Τechlumen© στοχεύουν στην μέγιστη ποιότητα με συγκριτικά χαμηλό κόστος κτήσης.

 

Μάθετε γιατί θα έχετε πραγματικό κέρδος αν προτιμήσετε τα Techlumen έναντι άλλων φωτιστικών LED

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τ:+30 2310 798 335
F:+30 2310 799 868

[email protected]

Ακολουθήστε μας

Η εταιρεία μας

Ο όμιλός μας ιδρύθηκε το 1974. Κύριο αντικείμενο ήταν οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και η παραγωγή φωτιστικών σωμάτων, οικιακών και Μάθετε περισσότερα...

  • ΕΝ 60598-1

  • ΕΝ 13032.01

  • EN 61439-1:2009

  • EN 61543:1995

Συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

Συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

Τα προϊόντα Techlumen συμμορφώνονται με τα ακόλουθα ευρωπαϊκά πρότυπα

wrwertwert