Πραγματική απόσβεση και όφελος

Πραγματική απόσβεση και όφελος

 

Η τεχνολογία LED γενικότερα προσφέρει παρόμοιο φώς με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση, έναντι της πλειονότητας του συμβατικού φωτισμού.

Ποιοί είναι όμως οι παράγοντες του οικονομικού οφέλους που παρέχουν τα φωτιστικά LED:

 

1. Ο χρόνος ζωής του φωτιστικού. Πρέπει να αντέξει στον χρόνο περισσότερο από τον χρόνο χρήσης που θα αποφέρει την απόσβεση του κόστους εγκατάστασης. Αν η απόσβεση του κόστους, λόγω της μικρότερης κατανάλωσης, γίνεται σε 2.5 έτη και το φωτιστικό έχει χρόνο ζωής 2 έτη, δεν υπάρχει κέρδος για τον χρήστη, αλλά ζημιά.

2. Η φωτεινή ισχύς, έναντι της κατανάλωσης. Το φωτιστικό πρέπει να έχει πραγματική φωτεινή απόδοση έναντι της κατανάλωσης ρεύματος, τέτοια που να οδηγεί σε πραγματικό κέρδος. Ένα φωτιστικό LED 100W που προσφέρει ίδια φωτεινότητα με ένα φωτιστικό με λαμπτήρα νατρίου 400W, προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερο όφελος έναντι ενός άλλου που απαιτεί 150W για να παράσχει την ίδια φωτεινότητα. 

3. Σε συνδυασμό τα παραπάνω, καταδεικνύουν την πραγματική οικονομική ζημιά του καταναλωτή που καταφεύγει σε φθηνές και αναξιόπιστες λύσεις. Αν διαλέξει φωτιστικά LED με χαμηλή απόδοση και μικρό χρόνο ζωής, κατά πάσα βεβαιότητα δεν θα έχει κέρδος, αλλά ζημιά, ακόμα και αν αυτά είναι αρκετά φθηνά.

 

Τα φωτιστικά Techlumen, συγκρινόμενα με τον ανταγωνισμό, προσφέρουν ισχυρότερο φωτισμό, με μικρότερη κατανάλωση και μεγαλύτερο χρόνο εγγύησης καλής λειτουργίας. Έτσι παρέχουν πραγματικό κέρδος για τον καταναλωτή.

Υπολογίστε το όφελος που σας προσφέρει ο φωτισμός Techlumen

 

 

 

Η εταιρία μας εκπονεί για κάθε πελάτη της, μελέτη χρόνου απόσβεσης, υπολογίζοντας τις παραμέτρους φωτισμού και του χρόνου χρήσης αυτού, ώστε να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις. Σε περίπτωση που το κόστος αντικατάστασης του φωτισμού είναι ασύμφορο, όταν για παράδειγμα η ημερήσια χρήση είναι ελάχιστη και ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης μεγάλος, ο πελάτης μας είναι ενήμερος. 

 ττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττ

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τ:+30 2310 798 335
F:+30 2310 799 868

[email protected]

Ακολουθήστε μας

Η εταιρεία μας

Ο όμιλός μας ιδρύθηκε το 1974. Κύριο αντικείμενο ήταν οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και η παραγωγή φωτιστικών σωμάτων, οικιακών και Μάθετε περισσότερα...

  • ΕΝ 60598-1

  • ΕΝ 13032.01

  • EN 61439-1:2009

  • EN 61543:1995

Συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

Συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος

Τα προϊόντα Techlumen συμμορφώνονται με τα ακόλουθα ευρωπαϊκά πρότυπα

wrwertwert